Kanelbullar från Visby

Kanelbullar från Visby

Annons

Du behöver

  • 1/2 pkt (500 g) Semper Lågprotein Mix
  • 1 1/2 dl kallt vatten
  • 70 g margarin efter allergi, rumsvarmt
  • 1 pkt (50 g) jäst
  • 1/2 dl socker
  • 1 krm kardemumma

Fyllning

  • 1 pkt kanel
  • 3 dl socker

Garnering

  • 1 dl pärlsocker

Hur gör man?

  1. Blanda Semper Lågprotein Mix, kallt vatten, margarin efter allergi, jäst, socker och kardemumma till en jämn smet.
  2. Blanda socker och kanel i en vid bunke.
  3. Klicka degen i kanelblandningen med hjälp av en fuktad sked.
  4. Platta ut degen till en avlång remsa, rulla ihop och skär i lagom stora bitar.
  5. Lägg bitarna i pappersformar.
  6. Pensla med vatten och strö över pärlsocker.
  7. Låt jäsa i 30 minuter under bakduk.
  8. Grädda i 200 °C i cirka 12 minuter.

Annons

Populära recept

Se alla

Annons